Circle symbols Circle symbols Circle symbols
Flowmotion

TeTec telemetrie

Download brochure

Productinformatie

Het TeTec internet telemetrie-systeem is de integrale oplossing voor eenvoudig en performant beheer van uw pompinstallaties op afstand.
Deze web-based applicatie is te gebruiken zonder aanschaf van product-specifieke software en maakt het mogelijk om pompinstallaties draadloos te besturen en beheren via het GPRS-netwerk.

Alles is instelbaar via de smartphone, tablet of pc. U heeft constant real-time informatie over uw pompinstallaties, zonder inbellen en met beperkte datakost. Alle communicatie verloopt veilig met versleutelde berichten over een VPN netwerk.

In de applicatie kan u het onderhoud plannen, de interventies bijhouden, trends van de werking bijhouden, groepen van pompinstallaties maken met pompschakelvoorkeur om energie te besparen, enz.
De locatie van de pompinstallaties wordt overzichtelijk weergegeven in Google Maps, foto’s van de exacte locatie kunnen toegevoegd worden.
Je kan urgente storingen en niet-urgente storing definiëren.
Per pompinstallatie kan u instellen wie allemaal verwittigd moet worden voor welke type storing, dit kan via SMS en/of e-mail.

TeTec is operationeel sinds 2004 en wordt continu verbeterd. Met meer dan 2500 operationele installaties in Benelux en het Verenigd Koninkrijk heeft dit systeem zijn degelijkheid en betrouwbaarheid bewezen.

Heeft u een vraag
over dit product?