Circle symbols Circle symbols Circle symbols
Flowmotion

EasyBreak AA breektanks

Merk:Flowmotion
Type:EasyBreak AA
Max. debiet:Op aanvraag
Max. opvoerhoogte:Op aanvraag
Max. temperatuur:Op aanvraag
Materialen:MDPE, messing, RVS

Productinformatie

De EasyBreak AA is een MDPE disconnectietank van 105, 210 of 450 liter (andere capaciteiten op eenvoudig verzoek leverbaar) met magneetventiel 1/2″, 3/4″, 1″ of 5/4″,  en een reglementaire vulopening conform aan de Europese norm EN 1717, EN 13076. Alle gebruikte materialen zijn geschikt voor drinkwater.

Hij kan uitgerust worden met verschillende soorten pompen en sturingen naargelang de noden van de klant. (1 of meerdere pompen, aan/uit regeling of frequentiesturing, enz.)

Dankzij zijn compacte afmetingen kan hij overal waar nodig ingezet worden. Het uitgebreide assortiment van meercellige RVS pompen van Flowmotion (zowel ondergedompeld in de tank als horizontaal of verticaal naast de tank) zorgt er dan weer voor dat het noodzakelijke debiet bij de gewenste druk gerealiseerd kan worden met minimaal stroomverbruik en geluid.

De EasyBreak AA vindt zijn toepassing bij industriële (vaat)wasmachines, omgekeerde osmose, in de veeteelt, industriële grootkeukens, ziekenhuizen, laboratoria, enz. (m.a.w. overal waar een beveiliging AA noodzakelijk is)

Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte op maat van uw toepassing.

Heeft u een vraag
over dit product?